GARNİZON KOMUTANINDAN İADEYİ ZİYARET

Garnizon Komutanı ve Gemlik Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim Kurulu 10 Ağustos 2023 tarihinde, Garnizon Komutanı ve Gemlik Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığına atanan, Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN makamında ziyaret edip görevinde başarılar dilemişlerdi. Garnizon Komutanı ve Gemlik Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Albay CEYLAN' da iadeyi ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Garnizon Komutanını kapıda karşıladı ve Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesinin yapım aşamalarını ve destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Garnizon Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesini konum ve alan olarak çok beğendiğini, şimdiye kadar bu kadar düzenli bir şehitlik anıtı görmediğini, gazilere ve şehit ailelerine yakışır bir yer olduğunu söyledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a günün anısına ziyaret plaketi taktim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı, Metin ŞENOL ziyaretinden ve ziyaret plaketi için Garnizon Komutanı ve Gemlik Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN ‘ a teşekkür etti.

Paylaş