GAZİLER ANITKABİR DE BİR ARADA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı Emniyet Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyelerinden oluşan gazi ve şehit babaları, Nilüfer Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen gezide bir araya geldiler.

Nilüfer Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara'da gerçekleşen bu özel gezi, gazi ve şehit babaları için anlamlı bir gezi oldu. Nilüfer Belediye Başkanlığı'nın organizasyonu, gazi ve şehit babalarını bir araya getirilmesi, tarih ve kültürle buluşması sağlandı. Ankara gezisi sırasında Anıtkabir'i ziyaret etme fırsatı bulan gazi ve şehit babaları, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ü anma fırsatı da buldu. Ayrıca 1. Meclis ve 2. Meclis'i ziyaret ederek, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı önemli mekânları görmek fırsatı da buldular. Gazi ve şehit babaları, Tarihi İş Bankası Binası, Hacı Bayram Veli Camisi ve Gençlik Parkı gibi önemli noktaları gezip, tarihi ve kültürel oluşumları yakından tanıma fırsatını buldular. Bu geziye katılan gazi ve şehit babaları, sadece tarih ve kültürle buluşmakla kalmadı, aynı zamanda gazi ve şehit aileleri olarak bir araya gelmelerini sağladı. Bu birliktelik, gazi ve şehit babaları için çok değerli ve anlamlı oldu. Bu gezi gazi ve şehit babalarına birbirlerine destek olmak, birlikte vakit geçirmek, duygusal ve ahlaki açıdan güç sağlamıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bu geziyi düzenleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM' e, emeği geçen herkese ve bu organizasyona katılan tüm gazi ve şehit aileleri üyelerimize teşekkür ederiz.

Paylaş