ŞEHİT PARLAK DUALARLA UĞURLANDI

Şehit Piyade Uzman Çavuş Recep PARLAK, Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 11 Eylül'de teröristlerce açılan taciz atışında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Recep PARLAK' ın cenazesi, memleketi Adıyaman' ın Kahta ilçesinde toprağa verildi. Pençe-Kilit Operasyonda yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 5 Ekim'de şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Recep PARLAK’ ın cenazesi ilçedeki Çağrı Cami- inde cuma namazı müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozağaç köyü mezarlığında defnedildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Recep PARLAK, vatan uğruna gösterdiği özveri ve fedakârlık, Türkiye'nin onurunu korurken hayatını feda etmiş bir kahramandır. Onun kutsal görevini yerine getirirken büyük mücadeleyi ve ulusa hizmetini asla unutmayacağız.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Şehit Piyade Uzman Çavuş Recep PARLAK' ı rahmetle, minnetle ve şükranla anar, ailesine, sevenlerine, camiamıza sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Paylaş