ŞAHADET CAMİ İNDE GAZİ VE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

17 Ekim Astsubaylar günü programı çerçevesinde, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanlığı Şehzade Cami inde geleneksel olarak düzenlemiş oldukları mevlit programlarını gerçekleştirdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak şehitlerimizin ve gazilerimizin onuruna mevlit okutarak ve lokma dağıtarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ bu özel etkinliğe katılım sağlayan üyelerine, ailelere ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail GÖKÇEN, İsmail TOPÇU ve gazi Şehit ailelerine teşekkür etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarını unutmuyor, onlara her zaman minnettarız. Bugün onların anısını canlı tutmak, onlara saygıyla yad etmek ve aynı zamanda birlik ve dayanışma içinde olmak amacıyla bir araya geldik. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve gazilerimizin kahramanlık destanını unutmadığımızı göstermek, Türk milletinin en temel görevidir. Onlar, özgürlüğümüz ve güvenliğimiz için canlarını hiç düşünmeden feda ettiler. Aileleri, acılarını yüreklerinde taşıdılar ve her konuda hizmet etmekten hiçbir zaman vazgeçmediler. Bugün bu ailelerin yanındayız ve onlara destek olmaya devam ediyoruz. Mevlit ve lokma etkinlikleri gibi olaylar, şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi hatıralarına katkı bulunmanın yanı sıra, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme fırsatı sunuyor. Bugün burada bir araya gelerek, Türk milletinin bir ferdi olarak, geçmişteki gelişmeleri ortaya çıkararak, geleceğe yönelik daha umutla bakma gücümüzü artırıyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese, başta dernek üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliğe katılarak bizi onurlandıran tüm ailelerimize teşekkür ederim.

Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ Şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağımızı bir kez daha vurguluyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun dedi.

 

Paylaş