ARTVİN İL MÜDÜRÜ ŞENTÜRK AĞIRBAŞ I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 2004 -2016 Bursa İl Müdür Yardımcılığı yaparken 31 Ekim 2016 tarihinde Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Şentürk AĞIRBAŞ’ ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk AĞIRBAŞ’ a Bursa İlinde dernek üyeleri olan gazi ve şehit ailelerin selamlarını illetti. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken gazi ve şehit ailelerini yaşamış olduğu sorunları da iletirken farklı illerden olduğu gibi, Artvin’ den de gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını ve taleplerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, sivil toplum ile devlet arasında işbirliğini ve müzakere yapılarak sorunların çözümü konusunda önemli bir adım oluşturduğunu söyledi. Bu tür ziyaretler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek sosyal hizmetleri daha etkili bir şekilde sunabilmelerini sağladığını ifade ederken, İl Müdürü Şentürk AĞIRBAŞ’ a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk AĞIRBAŞ 2004 yılında Bursa İnegöl Sosyal Hizmetlere İlçe Müdürü olarak 2004- 2013 yılları arasında İlçe Müdürü olarak görev yapmaktayken İnegöl ilçe Müdürlüğü 2013 ün sonunda kapatılmasının ardından 2016 Temmuz ayının sonuna kadar sırasıyla Dr. Rüştü Burlu Erkek Yetiştirme Yurdunda ve Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde çalıştığını 2016 Temmuzdan sonra Bursa İl Müdür Yardımcılığı yaparken 31 Ekim 2016 tarihinde, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Vekâleten atandığını 7 Kasım 2020 tarihli Kararname ile İl Müdürlüğüne asaleten Müdür olarak yaptığını ifade etti. İl Müdürü Şentürk AĞIRBAŞ gazi ve şehit aileleri bizler için farklı bir değerdir, gazilerimize ve şehitlerimizin emanetlerine çalıştığım tüm kurumlarda elimden gelen desteği verdiğim gibi şimdide İl Müdürü olarak destek verdiğini, ziyaretine gelen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a ziyaretinden dolayı teşekkür edip gazi ve şehit ailelerine selamlarını iletti.

Paylaş