GAZİMİZİN KIZININ MUTLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden gazi Ayhan BAL, eşi Nuray BAL’ ın biricik evlatlarının mutlu günü.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden gazi Ayhan BAL, eşi Nuray BAL’ ın biricik evlatları Nilay BAL’ ın nişan töreni, Oksijen Park Kır Davet te gerçekleşti. Nilay BAL ve ÖZGÜR SATILMIŞ’ ın nişan törenine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer DOĞAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu üyelerinden Muhasip İsmail GÖKÇEN, Sekreter İsmail TOPÇU, Sayman Hanife KUŞ, gazi, şehit ailelerinin yanı sıra davetliler katılım sağladılar. Nişan törenine katılım sağlayan aileler gönüllerince eğlenirken nişan sonunda, Türk Bayrağı açarak nişan törenine renk kattılar. Törene katılım sağlayan aileler genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Nilay ve Özgür çiftine çıkmış oldukları ömür boyu yolculukta saygının her koşulda her zorluğun üstesinden geleceğini genç çiflerin birbirine olan saygıyı asla kaybetmemelerini söyleyerek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Paylaş