CUMHURİYET İN 100. YIL RESEPSİYONU

Cumhuriyet’ in 100. Yıl kutlamaları kapsamında, Bursa Valiliği tarafından 29 Ekim resepsiyonu gerçekleştirildi. Resepsiyona, Vali Mahmut DEMİRTAŞ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR, gazi, şehit aileleri ve mülki erkânın yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Bursa protokolü ve iş adamları katılım sağladılar.

Bursa Valiliği tarafından düzenlenen resepsiyon da misafirleri Bursa Valisi Mahmut DEMİRTAŞ ve eşi Beyhan DEMİRTAŞ kapıda karşıladı. Cumhuriyet’ in 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen resepsiyon da konuşan Bursa Valisi Mahmut DEMİRTAŞ, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, hayatını kaybeden tüm şehitleri minnet ve şükranla anıyorum. En güzel günlerinden birini daha yaşıyoruz. Genç, yaşlı, kadın, erkek fark etmeksizin Cumhuriyetimizin 100. yılına tanık olurken böylesine anlamlı bir zamanın sevincini, onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün Cumhuriyetimiz 100 yaşına girdi. Emin olunuz ki bugün hepimizin hafızasına kazınacak bir gün. Cumhuriyet'te bu varlığını perçinleyen milletimiz rotasını tam bağımsızlık ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartma hedefine yönlendirmiştir. Bunun için Cumhuriyet'i baş tacı etmiştir. Sahada ve dünyada güçlü bir Türkiye var. Bursa'da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Valisi Mahmut DEMİRTAŞ açılış konuşmasının ardından misafirlerin masalarına giderek, Cumhuriyet Bayramlarını kutlayıp anı fotoğrafı çektirdi.

Cumhuriyet’ in 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen resepsiyon da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ın halkın, Cumhuriyet Bayramı kutlama konuşmasının ardından, Vali Mahmut DEMİRTAŞ ve protokolün katılımı ile Cumhuriyet pastası kesildi.

Paylaş