YILDIRIM NÜFUS MÜDÜRÜ ZEKERİYA ALKAN I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldırım Nüfus Müdürü Zekeriya ALKAN’ ı gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan, Yıldırım Nüfus Müdürü Zekeriya ALKAN ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken siz değerli gazi ve şehit aileleri, bağımsızlığımız ve güvenliğimiz için büyük fedakârlıkta bulunan askerlerimize, polislerimize ve diğer güvenlik güçlerimize minnettarız. Gazi ve şehitlerimizin kahramanlıkları, bizim için her zaman büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Siz kahramanlarımızın aileleri olarak da, devletimizin ve mülkiyetimizin korunmasını sağlamak, zorlu dönemleri daha kolay aşmalarını sağlamak için büyük özverilerde bulundunuz. Bende bir şehit torunu olarak üzerime düşen sorumluluk bilinci içerisinde gerekli tüm desteği vermeye hazırım dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yıldırım Nüfus Müdürü Zekeriya ALKAN kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Dernek Başkanı ŞENOLsizin gibi duyarlı ve özverili kamu görevlileri, gazi ve şehit ailelerine yardımcı olmak için ellerinden gelen yardımı esirgemiyorlar. Gazi ve şehit ailelerine olan saygınızı ve sevginizi yürekten kutluyorum. Sizin gibi değerli bir kamu görevlisinin gazi ve şehit ailelerinin gösterdiği bu özel ilgi ve alaka için minnettarız. Sizlerin yardımları ve destekleri, gazi ve şehit ailelerinin yaşamlarını biraz daha kolaylaştırıyor ve onlara moral veriyor. Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde güçlenerek yürümesi temenni eder, gazi ve şehit ailelerinin yanında olduğunuz için teşekkür ederiz dedi.

 

Paylaş