Ş. FETHİ YILDIZ I ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ş. Fethi YILDIZ' ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gazi ve şehit ailelerine verdiği destek konusunda duygusal ve anlamlı bir görüşme gerçekleştirdi. ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesinin sadece maddi yardımlarla sınırlı olmadığını, aynı zamanda manevi destek ve saygıyı da içeren bu desteklerin gaziler ve şehit ailelerinin bir araya gelmesi için büyük önem taşıdığını vurguladı. ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekibinin gazi ve şehit ailelerine büyük bir özveriyle yaklaştığını ve bu temellerin ailelerin birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini belirtti. Ayrıca bu desteğin gazi ve şehit ailelerinin yaşam sınırlarını artırdığını ve onlara verilen değerini gösterdiğini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, gazi ve şehit ailelerinin daha umutlu bir geleceğe sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Ş. Fethi YILDIZ' a bu değerli destekleri için teşekkür etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ş. Fethi YILDIZ, ziyaretleri için teşekkür ederek, gazi ve şehit ailelerine destek sağlama misyonlarını takdir etti. YILDIZ, Bursa'nın zenginliğine ve refahına katkı sağlayan bir şehir rejimi ve bu düzenli şehirdeki kesim için olumlu sonuçlar doğurduğunu belirtti. YILDIZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin önemli bir misyonu olduğunu ve şehitlerin ailelerine verilen desteği ve çabalarını takdir etti. İlerleyen dönem işbirliği yaparak, derneğin amacına ulaşma katkısını sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Ş. Fethi YILDIZ, şehirlerinin daha iyi bir ilerlemesi için inançlarını güçlendirdiklerini ve işbirliğine devam etmeyi taahhüt etti.

 

Paylaş