YOLUMUZU AYDINLATANLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişim ve öncü mimarları olan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutlarız.

Öğretmenlerimiz, toplumların gelişimi ve ilerlemesinde temel bir rol oynar. Öğretmenler, bilgi ve değerleri nesilden nesile aktaran, profilleri şekillendiren, onlara rehberlik eden gerçek kahramanlardır. Öğretmenlerimiz, sadece ders kitaplarında yazan konuları değil, aynı zamanda yaşam deneyimlerini de gelecek nesillere aktaran birer rehber kişilersiniz. Dünya çapında bilgi çağının genişlemesi ile öğretmenlerimizin görevi daha da önem kazanmaktadır. Teknolojinin hızla genişlediği günümüzde, yalnızca bilgiyle değil, aynı zamanda eleştirel düşünme, problem çözme yeteneği ve sosyal sorumluluk anlayışı ile donatarak, geleceğimiz olan gençlerimizle mümkün olacaktır. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimize minnettarlığımızı sunuyor, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve gayretle yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizler, geleceğimizin kesinliği olan gençleri şekillendirirken, gelecekte de toplumumuza yön vereceksiniz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ahrete intihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımızla kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu yıllar dileriz.

 

 

Paylaş