PENÇE-KİLİT OPERASYONUNDAN ACI HABER

Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, hayatlarını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet diliyor.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki hain saldırı sonucu şehit düşen kahramanlarımız P. Asb. Üçvş. Necdet ÇALIŞ ve P. Söz. Er Emrah GÜNDÜZ için bir başsağlığı mesajı yayınlandı. Dernek başkanı, şu sözlerle ifade etti: "Aziz vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Bu zorlu anlarda yaralı askerimize acil şifalar gönderiyor, milletçe Başımız sağ olsun diyoruz."

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda, piyade astsubay üstçavuş Necdet Çalış ve piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz'ün Pençe-Kilit bölgesindeki operasyonda şehit olduğu, Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın ise hastanede şehit olduğu belirtildi.

Bu acı haberle birlikte Türkiye, bir kez daha kahraman evlatlıklarını vermenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmaya devam ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun.

 

Paylaş