GAZZE'YE YARDIM

15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği, Osmangazi ilçesindeki kahvaltı programıyla Gazze'deki savaş mağdurlarına destek olma amacını güdüyor. Dernek, gün geçtikçe gelişerek ihtiyaç sahiplerine yardım yapmayı ilke edinmiş ve imkânları açısından birçok kişiye yardım eli uzatmıştır.

Kahvaltıya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak destek verdi. ŞENOL, Gazze'de yaşanan savaş zararlarına yardım etmek ve yaralarına merhem olmak amacıyla düzenlenen bu programın önemini vurgulayarak, "Biz olarak insanların karakterleri en üstün varlıklar olarak yaşayabiliyoruz. Yaşanan bu katliama sessiz kalamayız. Bizlere düşen, yapılan zulmün karşısında durarak gerekli desteği vermektir" dedi.

Dernek Başkanı ŞENOL, programın düzenlenmesine katkı sunan 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhlise ACAR' a ve katkı sunan tüm kurum, kuruluşlar ile kişilere teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin, toplumun oluştuğunu, yardımlaşmayı ve dayanışma kültürünü güçlendirdiğini ifade etti.

 

Paylaş