HAVA MEYDAN VE GARNİZON KOMUTANI TÜMŞAD'I ZİYARET ETTİ

Yenişehir Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Feyzi BÜĞDÜZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Albay İbrahim Feyzi BÜĞDÜZ, gazi ve şehit ailelerini temsil eden derneği ziyaret ederek, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna mücadele eden kahramanların fedakârlıklarını vurguladı. Ziyarette, şehitlerin ve gazilerin aziz hatıralarına sahip çıkmanın, onların emanetlerine layık bir şekilde hizmetin önemine vurgu yaptı.

Albay BÜĞDÜZ, "Gazi ve şehit aileleri, vatan için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Bizlerin görevi, onların anılarına saygı göstermek ve kendilerine destek olmaktır. Her zaman yanlarında yaşadıklarını hissettirmeli ve yaşadıkları çözümleri bulmalıyız." dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Albay İbrahim Feyzi BÜĞDÜZ' ün ziyaretinden memnun kaldığını dile getirerek, şehit ve gazi aileleri adına kendisine teşekkür etti. ŞENOL, ziyaretin, dernek üyeleriyle güçlü bir dayanışma ve iletişim sağlamak adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bu anlamlı ziyarette, gazi ve şehit aileleriyle yapılan samimi sohbetlerin yanı sıra, yaşadıkları sıkıntıların çözümü için destek sözü verildi. Albay İbrahim Feyzi BÜĞDÜZ, kendisini ağırlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'na teşekkür ederek, dayanışmacı ve birlik mesajları ile bulunduğu görev sorumluluklarına vurgu yaptı.

 

Paylaş