C KANİ TORUN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARETTE BULUNDU

Cemalettin Kani TORUN, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Fuat KADIOĞLU ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Bursa Milletvekili Cemalettin Kani TORUN vatan savunmasında gazi ve şehit olan ailelerle bir araya gelmek ailelerin sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Cemalettin Kani TORUN, 25 ve 26. Dönemlerde Bursa Milletvekili olarak görev yaptığı ve Dışişleri Komisyonu Başkanı Vekili olarak Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türk Grubu Üyesi olduğu bilgisi paylaşıldı. Aynı zamanda Gelecek Partisi'nin kurucularından olan TORUN' un, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde Bursa Milletvekili olarak seçildiği vurgulandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, dernekleri hakkında bilgi vererek, Genel Başkanlığın koordinesinde yürütülen meclis çalışmaları için destek talebinde bulundu. Cemalettin Kani TORUN ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı teşekkür eden ŞENOL, ailelerin dinlenmesi ve çözüm odaklı çalışmalara destek talep etti.

Bursa Milletvekili Cemalettin Kani TORUN, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, gazilerin, şehitlerin ve ailelerinin fedakârlıklarına vurgu yaparak teşekkür etti. Kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını hatırlatan TORUN, ziyaretin ardından gerekli şekilde destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Bursa Milletvekili Cemalettin Kani TORUN gazi ve şehit ailelerine selam ve saygılarını iletti.

 

Paylaş