GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ İL MÜDÜRÜ FARUK UYSAL'I ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Bursa Şube Başkanlığı, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL' ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette gazi ve şehit ailelerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ ile birlikte yer aldı.

Dernek Başkanı ŞENOL, İl Müdürü Uysal'a yeni görevinde başarılar dileyerek, gazi ve şehit ailelerinin selamını iletti. Başkan ŞENOL, uzun yıllardır birçok il müdürü ile işbirliği içinde olduklarını, gazi ve şehit aileleri birimi ile koordineli çalıştıklarını belirtti. Gelecekte de bu işbirliğinin devam etmesini temenni eden ŞENOL, gazi ve şehit ailelerinin çözüm bekleyen konularını dile getirerek destek talebinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, İl Müdürü Faruk UYSAL' a ziyaret anısını takdim etti.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazi ve şehit ailelerine selam ve saygılarını iletti. İl Müdürü UYSAL, gazi ve şehit ailelerinin acil çözüm bekleyen konularını not alarak, gerekli çalışmaların yapılması konusunda destek sözü verdi. Ziyaretten dolayı dernek başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden UYSAL, işbirliğinin devam etmesini arzuladıklarını belirtti.

Paylaş