ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ HASTANE BAŞHEKİMİNİ ZİYARET

Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Halil SAĞLAM, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, ziyaretin amacının derneklerini tanıtmak ve çalışmaları hakkında bilgi vermek olduğunu ifade etti.

Başhekim Prof. Dr. Halil SAĞLAM, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, doğu illerinde görev yaptığı dönemde karşılaşılan zorluklardan bahsetti. Ancak, son gelişmelerle bu sorunların aşıldığını vurguladı. Prof. Dr. SAĞLAM, gazi ve şehit ailelerinin ülkenin müdafaası için ödediği bedeli takdirle karşılayarak, bugün huzur içinde görevlerini yerine getirebilmelerini onların fedakârlıklarına borçlu olduklarını belirtti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, ziyaretleri sırasında gazi ve şehit ailelerinin haklarına dair yasal düzenlemeler konusunda bilgilendirme yaparak, derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başhekim Prof. Dr. Halil SAĞLAM' a teşekkürlerini ileten ŞENOL, hastane olarak verdikleri destekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Prof. Dr. Halil SAĞLAM ise, hastane olarak gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, tüm şehitleri ve gazileri rahmetle anıp, ailelerine selamlarını iletti. Ziyaret, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Paylaş