13.08.2015 tarihinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Yönetimi olarak ziyaretlerimize devam etmekteyiz bugünkü ziyaretimiz İnegöl ilçesinde dernek üyemiz olan ve olmayan 26 üyemizin 15 ailesiyle kültür park sena çay bahçesinde buluştuk.
Gazi ve Şehit ailelerimiz üye olmamalarına rağmen aranmaları onları çok memnun etti. Ailelere derneğimiz çalışması ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu son günlerde belediye ve belediyenin yetki verdiği kuruluşlarda Aile Ve Sosyal Politikaların vermiş olduğu kartların geçmemesi, gazi ve şehit ailelerine sosyal yardımlaşmadan bayram yardımı adı altında dağıtılan ücretleri herkesin alamadığı sorun yaşandığını özel okullarda çocuklarını okutmak isteyen gazi ve şehit aileleri okullardan kontenjanımız dolu diyerek geri çevrilmeleri bu günlerde gelen şehitlerimizle ilgili basın açıklaması ve ya miting yapılması gibi konular değerlendirildi. 

            Bazı konuların çözümü konusunda sonuç alındığını çözümü olmayan konularla ilgili gerekli yerlere dağıtımlı dilekçeler yazıldığını söyledik. Dilekçelere verilen cevapları kendileri ile paylaşacağımızı gerekli bilgilendirmeyi camiamıza yapacağımızı belirttik. Gazi ve Şehit ailelerini derneğimize üye olmaları konusunda kendilerini davet ettik bu talebimizi olumlu karşılayarak üye olmak için gerekli evrakları hazırlayarak derneğimize üye olacaklarını söylediler. Ayrıca ORHAN HOLDİG in vermiş olduğu erzakları gazi ve şehit ailelerine dağıtarak vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu camiamızla yaşamaktayız.

                   İnegöl ilçemizdeki gazi ve şehit ailelerinin bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

                                                                                                                                                                                                          Yönetim Kurulu Adına

                                                                                                                                                                                                                     Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş