NUSRET BEY BAKLAVA BÖREK İKİNCİ ŞUBE AÇILIŞI

Nusret Bey Baklava Börek, lezzetin ve geleneksel tatların buluştuğu birinci sınıf bir mekan olarak, Konak Mahallesi'nde ikinci şubesini gururla açtı. İncecik yufkanın Antep fıstığı, ceviz ve fıstık ile buluştuğu, şerbetin kusursuzca emilmesiyle ortaya çıkan damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan baklava, ustalarımız Nusret ÖZYILMAZ liderliğinde hazırlanıyor.

Nusret Bey Baklava Börek' ün Konak Mahallesi'nde bulunan yeni şubesi, Yıldırım Caddesi No: 30/C Nilüfer adresinde hizmete girdi. Bu özel gün vesilesiyle gerçekleşen açılışa, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Bakanı Metin ŞENOL da katıldı. ŞENOL, işletme sahibi Nusret ÖZYILMAZ' ın daveti üzerine, 2. şubenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İşletme sahibi Nusret ÖZYILMAZ, açılış sırasında yaptığı konuşmada, işletmeleri olarak tüm gazi ve şehit ailelerine destek olacaklarını belirtti. Ayrıca, gazi ve şehit ailelerine duydukları saygı ve sevgiyi dile getirerek, onlarla dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.

Nusret Bey Baklava Börek, kalitesi ve misafirperverliğiyle daima müşterilerine en iyisini sunmayı hedefleyerek, yeni şubesinde de lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazır. Açılışa katılan herkese teşekkür eder, Nusret Bey Baklava Börek ailesi olarak, yeni şubede keyif dolu anlar geçirmelerini dileriz dedi.

 

Paylaş