SAYGIDEĞER GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ

SAYGIDEĞER GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ

Yeni bir yılın kapılarını aralamak, umut dolu yarınların habercisi olmakla birlikte, siz kahraman Gazi ve Şehit aileleri için de bir anlam taşıyor. Sizler, vatan savunmasında fedakârlıkla, cesaretle ve onurla şahadete koşan yakınlarınızın aziz hatıralarını yaşatma mücadelesi verirken, biz de sizinle birlikte bu yeni yılın getireceği umutları paylaşıyoruz.

Bu vesileyle, 2024 yılının size ve sevdiklerinize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Türkiye'nin her bir köşesinde, sizin gibi kahraman aileler, milletimizin birlik ve beraberliğini her daim yaşatmaya devam ediyor. Şehitlerimizin emanetleri olarak gördüğümüz, siz değerli aileleri, onların mirasını yaşatma kararlılığınız, milletimizin gücünü ortaya koymaktadır.

Yeni yıl, geçmişte yaşadığınız acıları hafifletmenin, geleceğe umutla bakmanın ve birlikte geçirilen anıları daha da güçlendirmenin bir fırsatıdır. Bu zorlu süreçte gösterdiğiniz metanet ve birlik ruhu, ülkemizin geleceği için ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Sizlere ve tüm şehit ve gazi ailelerimize, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygıyla anıyorum. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, onların bize bıraktığı mirası en güzel şekilde yaşatma azminizi selamlıyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş