ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİFE DAVET

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİFE DAVET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği olarak, vatanımızın birlik ve beraberliği uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi anmak için önemli bir etkinlik düzenliyoruz.

Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde haince şehit edilen 12 vatan evladımızı rahmet ve minnetle anmak, onların aziz hatıralarını yad etmek ve onların ailelerine destek olmak amacıyla 04 Ocak 2024 tarihinde bir Mevlid-i Şerif programı düzenliyoruz.

Sizleri, bu anlamlı etkinliğimize katılmaya ve şehitlerimizin aziz hatıralarını birlikte yaşatmaya davet ediyoruz. Mevlid-i Şerif programımız, dualar, ilahiler ve anlamlı konuşmalarla şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet ve şükran duygularımızı ifade edeceğimiz bir fırsat sunacaktır.

Etkinliğimize göstereceğiniz ilgi ve katılım, bu anlamlı günü daha da özel kılacaktır. Tüm Bursa halkını, şehitlerimizin ve gazilerimizin anısını yaşatmak, onlara olan borcumuzu ifade etmek ve birlikte dualarla buluşmak için aramızda görmekten onur duyarız.

Tarih: 04 Ocak 2024 Yer: Şehreküstü Camii öğle namazı sonrası.

Katılımınız bizim için önemlidir. Şehitlerimizin ruhlarına dualarla ulaşmak ve onları anmak adına birlikte olmayı diler, saygılarımızı sunarız.

 

Paylaş