ANLAMLI ZİYARET TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEĞİ BURSA ŞUBESİ'NDE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bursa Şubesi, 22. Dönem Milletvekili Sayın Faruk ANBARCIOĞLU ve Şair Yazar Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN' in anlamlı ziyaretiyle bir araya geldi. Şair Yazar Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN, "Kırmızı Çizgili Beyaz Gömlek" adlı eserinin yeni güncellenmiş baskısını, dernek başkanı Metin ŞENOL' a teslim etti.

Ziyaret sırasında, Şair Yazar Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN' in "Kırmızı Çizgili Beyaz Gömlek" romanının, şehit Yusuf Sel'in hayatına odaklanan güncellenmiş baskısı dernek başkanına sunuldu. Milletvekili Sayın Faruk ANBARCIOĞLU ve Şair Yazar Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN, bu özel anlam taşıyan ziyarette, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek mekanlarının cennet olması temennisinde bulundu.

Ayrıca, ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerin anısına rahmet ve şükranla yaklaşan ziyaretçiler, hayatta olan gazilere de sağlıklı ve uzun ömürler diledi. Şehitlerin ve gazilerin fedakârlıklarını unutmayarak minnettarlık duygularını ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, ziyaretin sonunda, Milletvekili Sayın Faruk ANBARCIOĞLU ve Şair Yazar Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN' e gösterdikleri ilgi ve dayanışma için teşekkür etti. Başkan ŞENOL, gazilere olan minnettarlığını dile getirerek, şehitlerin ve gazilerin kahramanlıklarını asla unutmadıklarını vurguladı. Allah'tan şehitlere ve gazilere rahmet ve selamet dileyerek ziyaretin anlamına vurgu yaptı.

 

Paylaş