GAZİMİZİ EVİNDE ZİYARET

Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip İsmail GÖKÇEN ve üye İsmail TOPÇU, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı olarak Gazi Özgür SAPAN' ı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Gazi Özgür SAPAN, evinde rahatsızlanarak Kestel Devlet Hastanesine kaldırılmış, yapılan tetkikler sonucunda göbek fıtığı ve bağırsaklarda sıvı kaybı tespit edilmişti. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat sonrasında sağlığına kavuşan Gazi Özgür SAPAN, şimdi evinde istirahat etmektedir.

Ziyaret sırasında Başkan Metin ŞENOL, Muhasip İsmail GÖKÇEN ve üye İsmail TOPÇU, Gazi Özgür SAPAN' a geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Gazi Özgür SAPAN, kendisini ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, şehit babası İsmail GÖKÇEN ve üye İsmail TOPÇU' ya teşekkür etti.

Bu zorlu süreçte birlik ve dayanışma içerisinde olan dernek üyeleri, Gazi Özgür SAPAN' a acil şifalar dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirttiler. Geçmiş olsun dilekleriyle birlikte, dernek üyeleri Gazi Özgür SAPAN' ın sağlıklı günlerine kavuşması temennisinde bulundular.

Paylaş