TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ, BURSA ŞEHİT HASTANESİNDE DUYARLI ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Şehit Hastanesinde görev yapan Umut AY'ı ziyaret etti. Bu anlamlı buluşma, gazi ve şehit aileleri ile hastane çalışanları arasında bir dayanışma örneği olarak gerçekleşti.

Bursa Şehit Hastanesinde çalışan Umut AY, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL' ı arayarak, gazi ve şehit aileleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak istediklerini belirtti. Bu öneri üzerine gerçekleşen görüşme sonucunda, gazi ve şehit aileleri ile ihtiyaç sahiplerinin kullanımı için hasta yatağı ve tekerlekli sandalye temini yapıldı. Temin edilen malzemeler, dernek yetkililerine teslim edilerek ihtiyaç sahiplerine yönlendirilecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Şehit Hastanesinde çalışan Umut AY ve diğer çalışanlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, gösterdikleri özveriden dolayı takdirlerini iletti. Bu tür dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerinin, toplum içinde birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Başkan ŞENOL, çalışmalarda başarılar diledi.

 

Paylaş