DERNEK YERLEŞKESİNDE MUHTEŞEM RAMAZAN İFTARI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Ramazan ayının manevi atmosferini dernek yerleşkemizde hissetmek, üyelerimizle birlikte ilk iftarımızı gerçekleştirmek büyük bir mutluluk kaynağıydı. Bu kutsal ayın bereketiyle buluştuğumuz bu özel akşamda, bir araya gelerek manevi duygularımızı paylaştık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, katılımlarıyla bu özel gecemizi şereflendiren tüm gazi ve şehit ailelerine teşekkürlerini ileterek, CİĞERGAH işletme sahibi Ali KOÇA’ a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem ERDEM' e, derneğimize on yıldır bilgi ve birikimiyle emeği geçen Mali Müşavir Fatma AKDOĞAN' a, gazi ve şehit ailelerine hizmette bulunan Yıldırım Belediye Personeli Emine ELEN' e, Bursa Büyükşehir Belediye personeli Feride KATMIŞ' a plaket takdim etti. Yönetim Kurulu ve çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve katkıları, derneğimizin başarısında önemli bir rol oynamaktadır dedi.

Özlüce CİĞERGAH ustalarının ve Nilüfer Belediyesi'nin destekleriyle, 300 kişilik gazi ve şehit ailelerimizin de katılımıyla gerçekleşen iftarda, bahçede Özlüce CİĞERGAH ekibinin mangallarda hazırladığı lezzetli yemekler gazi ve şehit ailelerine ikram edildi. Denek Başkanı Metin ŞENOL bu özel akşamda, samimi bir atmosferde bir araya gelerek ailelerimizle birlikte iftar yemeği yemek, bizim için büyük bir mutluluktu ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu anlamlı etkinliğimize katkıda bulunan Özlüce CİĞERGAH’ a' , Nilüfer Belediyesi'ne, tüm misafirlerimize ve değerli üyelerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelerek, birlikte geçirdiğimiz bu güzel akşamda herkese hayırlı ramazanlar dilerim dedi.

 

Paylaş