DORUK SAĞLIK EKİBİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Doruk Sağlık Grubu, ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerin anısını yaşatmak adına her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha gösterdi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Doruk Sağlık Grubu çalışanları, derneğinize gerçekleştirdikleri ziyaret ile şehitlerimizin emanetlerine olan şükran ve minnetlerini ifade ettiler.

Kerim KARAMAN ve ekibi, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına olan saygılarını en içten duygularla ileterek, onların her zaman yanlarında olduklarını ve ihtiyaç duydukları her durumda destek olacaklarını belirttiler. Şehit yakınlarına yönelik yapılan bu anlamlı ziyarette, Doruk Sağlık Grubu, gazi ve şehit yakınlarının yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Ziyaret sırasında, şehit yakınlarına çiçek takdim edilerek, onların fedakârlıklarının unutulmadığını ve minnet borcunun ödenemeyeceğini ifade eden Doruk Sağlık Grubu çalışanları, duygusal bir an yaşattılar.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Doruk Sağlık Grubu ekibine ve Kerim KARAMAN' a gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı dernek adına teşekkürlerini iletti. Bu samimi ziyaretin, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmaya ve onların ailelerine destek olmaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirten ŞENOL, bu tür anlamlı jestlerin birlik ve beraberlik duygularını daha da güçlendirdiğini vurguladı. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Doruk Sağlık Grubu'nun gösterdiği duyarlılık ve desteğin, toplumda birlik ve dayanışma ruhunun güçlenmesine katkı sağladığına inanıyoruz. Bu tür örnek davranışların devam etmesi, ülkemizin birlik ve beraberliğine olan inancımızı daha da pekiştirecektir.

 

Paylaş