MEDİCAL PARK HASTANE ÇALIŞANLARINDAN 18 MART ZİYARETİ

Yıllardır gazi ve şehit yakınlarının yanında olan Medikal Park Hastanesi, 18 Mart Çanakkale ve Şehitleri Anma Günü'nde de bu önemli günü unutmadı. Kurumsal Pazarlama Uzmanları Feray BÜLTE ve Serap MATAV, Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesi' nde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'nı ziyaret ederek gazi ve şehit yakınlarıyla bir araya geldiler.

Ziyaret sırasında, gazi ve şehit yakınlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştiren Medikal Park Hastanesi çalışanları, bu anlamlı günü birlikte geçirmenin mutluluğunu dile getirdiler. Feray BÜLTE, kendisinin de bir askerin torunu olduğunu ve bu nedenle gazi ve şehit aileleriyle bir arada olmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Medikal Park Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanları Feray BÜLTE ve Serap MATAV' a gösterdikleri yakınlık ve yardımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanı Metin ŞENOL, bu anlamlı ziyaret, Medikal Park Hastanesi'nin gazi ve şehit yakınlarına verdiği değeri ve destekleri bir kez daha gösterdiği bir etkinlik oldu. Gazilere ve şehit yakınlarına olan duyarlılıklarıyla dikkat çeken hastane çalışanları, toplumun her kesimine yardım elini uzatma konusundaki kararlılıklarını bir kez daha kanıtlamış oldular dedi.

 

Paylaş