Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek üyeleri ile 21.08.2015 tarihinde Mudanya ilçemizin gençleri son günlerde yaşanan terör olayları sonucu şehit düşen asker ve polisimiz için bir program düzenlemişler bu programa bizleride davet ettiler.

               Gazi ve Şehit aileleri ile Kent meydanından kalkan otobuslerle Mudanya ilçesinde bulunan Uğur MUMCU kongre ve kültür merkezinde saat 20.00 de başlayan programa katıldık. Programın açılışı saygı duruşu İstiklal marşı okunması şehitlerimizi anlatan konuşma kuranı kerim okunması şehitlikle ilgili ezgilerin söylenmesi şeklinde devam etti. Bursa Millet Vekili Bennur KARABURUN da programa katıldı. Sayın Vekilimize songünlerde gazi ve şehit ailelerinin gelen şehit cenazelerinden dolayı morallerinin bozuk olduğunu ayrıca Bursa Büyük Şehir Belediyesinin gazi ve şehit ailelerine yaşattığı sıkıntıları anlatma imkanı bulduk. Sayın Vekilimiz KARABURUN yaşamış olduğumuz sıkıntılarla ilgili kendisine e-mail ata bileceğimi ve ilgileneceğini söylediler.

              Mudanya gençlerinin hazırlamış olduğu programın kapanışında Sayın Vekilimiz KARABURUN katılımımızdan dolayı bizlere çiçek taktim etti. Katılım sağlayan tüm gazi ve şehit ailelerine Türk Bayrağı verdiler.
Mudanya gençlerine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek üyelerini böyle bir organizasyona davet ettikleri için kendilerine şahsım ve üyelerim adına teşekkür ederim.

 

                                                                                                                                                                                    Yönetim Kurulu Adına 
                                                                                                                                                                                          Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş