Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdür Yardımcısı Hasan ÜNAL ve şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU 21.08.2015 tarihinde derneğimizi ziyarete geldiler. Ziyaretlerinin amacı yeni yönetimi tanımak ve bilgi alış verişinde bulunmak.


            Sayın ÜNAL'a gündemde olan konularla ilgili konuşmalar gerçekleştirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının gazi ve şehit ailelerine vermiş olduğu kartlarla ilgili yaşadığımız sıkıntıları kendisine anlattık bu konuda bakanlığın bizlere vermiş olduğu kartların arkasında durmadığını ailelerin ve gazilerin rencide edildiğini çeşitli sözlü hakaretlere maruz kalındığını kendilerine anlattık.


            Bursa Büyük Şehir Belediyesinde alınan karar doğrultusunda belediye otobüslerinde şoförün arka tarafında bulunan geçerli kartlar bölümünde sırasıyla BASIN, EMNİYET, ZABITA, ASKERİYE kartları geçerli. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının gazi ve şehit ailelerine vermiş olduğu kartlar Kişiselleştirilmiş kartlar bölümüne alınarak bizleri rencide etmekteler diyerek kendilerine anlattık. Bu Ülke için gazi ve şehit olan insanlar ve aileleri belediye ve belediyenin yetki verdiği yerler de kartlarını kullanamayacak öte yandan BASIN ve ZABITA kartını gösterip geçecek bu nasıl bir çelişki bunlar bu Ülke için bizden fazla ne verdiler diye söyledik. Sayın ÜNAL a bu olumsuzlukların düzeltilmediği taktirde üyelerimden dilekçeler toplayarak bakanlığınızın çıkarmış olduğu kartların arkasında durmadığından bakanlık ve belediye hakkında dava ve ya suç duyurusunda bulunacağımızı kendilerine söyledik.

         Sayın ÜNALA ve KIRAYOĞLU 'na bizleri hoş görüyle dinledikleri için ve çözüm konusunda ellerinden gelen desteği esirgemediklerinden kendilerine yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

 

                                                                                                                                                                                 Yönetim Kurulu Adına 
                                                                                                                                                                                        Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş