Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü kutlandı.
Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlanan tören daha sonra Işıklar Askeri Hava Lisesinde devam etti.. Bursa Valisi Munir Karaloğlu Bursa Jandarma ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah SALDIK ile Bursa Büyük Şehir Belediyesi Recep Altepe, tören aracıyla asker, protokol ve vatandaşların bayramını kutladılar. Tören Cumhur Başkanı,Başbakan,Genel kurmay Başkanının kutlama mesajları okundu ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği,Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve askerlerimiz yürüyüşü oldu. Sivil ve Askeri Erkanın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlama oldu.

            30 ağustos Zafer Bayramı bağımsızlık mücadelesidir. Emperyalist güçlere karşı yapılan Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 'Ya istiklal ya ölüm' dediği 30 Ağustos, bağımsızlığımızı özgürlüğümüzü tescillediğimiz bir gündür. Gençlerimizin bu ruha sahip çıkması ve geleceğe güvenle bakacağımız bir bayram olarak değerlendirmemiz gerekir.

        TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ OLARAK TÜM ULUSUMUZUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLAR NİCE 93 ÜÇÜNCÜ YILLAR KUTLANILMASI DİLEKLERİMİZLE. 
 

 

                                                                                                                                                                                                                             Metin ŞENOL

                                                                                                                                                                                                                                  BAŞKAN

  • Etiketler:
Paylaş