Geçtiğimiz son günlerde şehit düşen asker ve polisimiz bizlerin içini kor misali yüreklerimizi yakar ve kavurur bir hal aldı. Bu nedenle Bursa Jandarma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah SALDIK'ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yardımcısı Gazi Süleyman AYKAR Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı Em.Top.Kur.Yb. A.Kadir ARSLAN Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Sayın Hakkı Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ettik .Ziyaretimizin amacı yaşamış olduğumuz terör saldırıları neticesinde Şehit olan askerlerimiz için taziye ziyaretinde bulunmak . Jandarma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah SALDIK'ı beş dernek yöneticilerini ve yönetim kurul üyelerini makamında ağırladı Sayın SALDIK'a dernek başkanları olarak kendilerine taziyelerimizi sunduk. Bizler bu acıları yaşamış birileri olarak her şehit ve gazi geldiğinde yaralarımızın tekrar tekrar kanadığını kendilerine ifade ettik. İnşallah bu günden sonra şehit ve gazimiz gelmez temennilerinde bulunduk. Sayın SALDIK bu yaşanan olaylara bizlerde çok üzülüyoruz bizlerinde temennisi bu gibi terör olaylarının yaşanmaması ama bazı güçler bu olayları destekliyor ne kadar destekleseler de Türkiye Cumhuriyeti askeri ile polisi ile ve vatandaşı olarak güçlü bir ülkedir bununda üstesinden gelecektir. Bizler yarınlara daha umutla bakacağız ve insanları ayrım yapmadan sevip sayıp değer vererek daha güçlü olacağımızı ifada ettiler.
Bizlerde dernek başkanları olarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için din ırk mezhep ve renk ayrımı yapmadan insanları insan olduğu için sevip değer verirsek yarınlarımız daha güçlü olacağını temenni etmekteyiz. 
   

         Jandarma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah SALDIK'a bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşaması için canlarını feda eden aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunar ahrete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet hayatta olan yaralı gazilerimize acil şifalar ve sağlıklı bir yaşam dileriz. 

                                                                                                                                                                                                   Yönetim Kurulu Adına 
                                                                                                                                                                                                         Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş