Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan Yarbay İlker Çelikcan'ın cenazesi, Bursa'da toprağa verileli bir hafta oldu. Yarbay Çelikcan'ın evinin önünde her gece mevlit okutulup dualarla anıldı tam bir hafta önce bu gün naşını kabrine koyduğumuz yarbayımızın bu gün de yedi mevlidini anne ve babasının evinin önünde okundu. Mevlit ine Bursa Valisi Münir KARALOĞLU Bursa Jandarma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah SALDIK Nilüfer Kaymakamı Mustafa KILIÇ Gürsü Kaymakamı Mehmet MAKAS Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE katılım sağlandı. 
 

              Askeri ve polis Dernekleri olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yardımcısı Gazi Süleyman AYKAR Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı Em.Top.Kur.Yb. A.Kadir ARSLAN Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Sayın Hakkı Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu üyeleri olarak Yarbay İlker ÇELİKCAN'ın mevlit'ine katılım sağladık bu dernekleri yanı sıra çok sayıda Yarbayımızın akraba, dostları ve vatandaşlar katıldı. Katılım öylesine güzeldi ki evin önündeki cadde tamamen doluydu bütün sevenleri Yarbayımızı ve ailesini yalnız bırakmadılar.

            Yarbayımızın ailesini yalnız bırakmayıp onlara destek olan Kurum ve Kuruluşlara duyarlı vatandaşlarımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür eder Şehidimiz Yarbay ÇELİKCAN'ın göstermiş olduğu azim ve fedakarlığından dolayı şükranlarımızı sunar böle bir evlat yetiştirdikleri için anne, babasının ellerinden öper eşine ve ailesine cenabı Allahtan sabır dileriz. Türk Ulusunun başı sağ olsun.

 

                                                                                                                                                                                                                 Yönetim Kurulu Adına 
                                                                                                                                                                                                                        Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş