Son iki buçuk ay zarfında yaşamış olduğumuz terör saldırıları ve kahpece arkadan gelip yakın mesafede polis ve askerimizi şehit eden hainler içimizde yaşamakta bunları etkisiz hala getirmek için güvenlik birimleri gerekli tedbirleri almaktalar.

               Bizlere düşen görev ler sağ duyulu davranıp her hangi bir olaya mahal vermeden olayların çözümü konusunda katkı sunmaktır. Aynı zamanda bu gibi olayları protesto etmek toplumla beraber hareket edip terör eylemi yapan ve yaptıranlara karşı birlik ve beraberlik mesajı vermektir. Bu amaçla Bursa İlinde bulunan asker ve polis dernekleri olarak 17.09.2015 tarihinde Saat 16.30 da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yardımcısı Gazi Süleyman AYKAR Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı Em.Top.Kur.Yb. A.Kadir ARSLAN Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Sayın Hakkı Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu üyeleri olarak alınan kararlar doğrultusunda beş dernek olarak ortak bir metinde anlaşarak basın açıklaması yapılacaktır. Basın açıklaması Heykel Atatürk anıtı önünde olacaktır.

Not : Üyelerimizin katılımlarını özellikle bekler eş ve dostlarını da davet etmelerini isteriz. Katılıma Türk bayrakları ile gelinecek. 
 

                                                                                                                                                                                                Yönetim Kurulu Adına
                                                                                                                                                                                                      Metin ŞENOL 
 

  • Etiketler:
Paylaş