Bursa İlinde bulunan asker ve Polis Derneklerinin Heykel Atatürk önünde sön günlerde yaşamış olduğumuz teröre karşı tepki ve birlik beraberliğimiz için basın açıklaması yapılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz.


                                                                                                            BASIN BİLDİRİMİ

          Son günlerde ülkemizde artan terör saldırıları sonucu çok sayıda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu askerlerimiz, Emniyet teşkilatı mensubu polislerimiz, korucularımız ve sivil halktan şehitler verilmiştir.
Türk Milletinin milli birliği bütünlüğü ve bekasına yapılan bütün terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet yüce milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz.

          Terör örgütü ; Bu ülkenin vatandaşları arasında tarihten gelen köklü kardeşlik duygularını yok etmeyi başaramayacaklar ve asla hedefine ulaşamayacaklar.
         

                Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bütün şer odakları şunu bilmelidirler ki yüz yıllardır var olan Tür milleti bundan sonra da bu topraklarda var olacak bir olacak bütün olacaktır.

              Bin yıldır aynı toprakları batısından doğusuna birlikte savunmuş yut yapmış et ve tırnak olmuş, kanımız kanımıza karışmış insanların bir arada huzur içinde kardeşlik içinde yaşamalarına fırsat vermeyenleri çok iyi tanımalıyız.
Ülkemizin coğrafi bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine Aziz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik ve üniter devlet yapısına saldırı misliyle karşılık bulacaktır.

            Bu bağlamda Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Polis Gazi ve Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği olarak bütüncül yapısıyla üzerine düşecek her türlü görevi ifa etmeye hazırdır.

             

                  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

                                                                                                                                                                                                                                  17.09.2015
                        METİN ŞENOL                                                               MUZAFFER UYAR                                                                    GAZİ BEYAZIT TUNA

              Harp Malulü Gaziler ve                                                      Muharip Gaziler Der. Baş                                                             Emniyet Şehit ve Gazi

                Şehit Aileleri Der. Baş                                                                                                                                                              Aileleri Vakfı Bursa Şu Baş

                                                                     H. ŞİNASİ DOĞAÇ                                                              KADİR ARSLAN 
                                                                    TEMAD Bursa İl Baş                                                          TESUD Bursa İl Baş

  • Etiketler:
Paylaş