07.01.2016 tarihinde Yıldırım Belediye Destek Hizmetleri  Müdürü Sayın Halil DURMAZ ve Temizlik işleri şefi Fatih HACIOĞLU Derneğimize ziyarette bulundular. Derneğimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk kendileri de bizlerle beraber oldukları için memnun olduklarını söylediler. Ayrıca bireysel ve belediye olarak ellerinden gelen desteği yapmaya hazır olduklarını söylediler.

   Bizlerde kendilerine Yıldırım Belediye Başkanı  Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ başkanımız belediye bünyesinde Gazi ve Şehit  Birimi kurarak ailelerin sorunlarının çözümü konusunda destek verdiklerini ziyaretler de bulunarak katkılarını camiamızdan eksik etmemekte derneğimize de katkılarını sunduklarını söyledik.

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği olarak başta Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ , Destek Hizmetler Müdürü Sayın Halil DURMAZ ve Temizlik işleri şefi Fatih HACIOĞLUNA derneğimize sunmuş oldukları katkılardan ve sıcak ilgiden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerimizin adına teşekkürlerimizi sunarız.

 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş