OSMANGAZİ CHP GENÇLİK KOLLARI ZİYARETİ

 

 

        Bursa Osmangazi C H P Gençlik kolları Başkanı Sayın Çağlar Ahmet ÇAVDAR ve ekibi derneğimizi ziyarete geldiler.

       Sayın ÇAVDAR kendilerini böyle güzel bir ortamda olma mutluluğu yaşattığımız için bizlere öncelikle teşekkür etti. Sayın ÇAVDAR dernek hakkında bilgi istediler. Bizlerde dernek Başkanı ve yöneticileri olarak gelirlerimizden ve giderlerimize kadar ve gündemde olan yaşamış olduğumuz sıkıntıları dile getirmeye çalıştık. Kendileri bizlerin anlatmış olduğu sıkıntı ve talepleri tek tek not alarak sorunların ele alınabileceği gerekli üst birimlere rapor edeceklerini söylediler. Bizlerde kendilerine hazırlamış olduğumuz elimizdeki talepleri kendilerine verebileceğimizi ve bu konularda bizlerin ve camiamızın yaşamış olduğu sıkıntıların giderilmesi hususunda yardım talep ettik.

       Sayın ÇAVDAR Osmangazi Gençlik Kolları olarak her daim sizlerin ve camianızın yanında olacağım ve elimden gelen katkıyı esirgemeyeceğim bizler sizlerin ve aziz Şehitlerimizin göstermiş oldukları cesaret ve üstün başarılar neticesinde buradayız sizlere camianıza ne yapsak borcumuzu ödemeyiz. Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerken ahrete intihal etmiş Gazi ve Şehitlerimizi rahmetle  şükran la ve saygıyla anıyoruz. Geride kalan Eş, Çocuk, Anne, Baba ve sevdiklerine Allah sabırlar versin dileklerini iletti.

        Bizlerde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği olarak Sayın ÇAVDAR ın duygu ve düşüncelerine ve ekibine çalışmaların da  başarılar dileriz.

 

 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş