ŞEHİT YAKINI VE GAZİLERE KAHVALTI

 

 

       Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldik. Bursa Orduevi’nde 150 kişiye verilen kahvaltı programına Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK , Garnizon Birlik komutanları , Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL , Muharip Gaziler Derneği bursa Şube Başkanı Muzaffer UYAR ile şehit yakını ve gaziler katılım sağladı. 

      Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK ,her fırsatta şehit aileleri ve gazilerle buluşmaktan son derece mutlu olduklarının belirterek bu yıl içerisinde imkanlar dahilinde bu tür etkinlikler yapılacak. Bu çerçevede Çanakkale Kireçtepe’de bulunan Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği ve tarihi alanların gezileceğini söyledi.

       Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği  Başkanları  olarak Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK a Gazi ve Şehit Ailelerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı kendilerine şahsım yönetimim ve üye olan olmayan Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür ederim.

 

 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş