AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

                                                           

       Gazi ve Şehit ailelerine ziyaretlerde bulunan Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü bizleri derneğimizde ziyaret ettiler. Ziyaretimize İl Müdür Yardımcısı Sayın Hasan ÜNAL ve Şube Müdürü Sayın M. Kemal KIRAYLIOĞLU geldiler.

Bursa İlinde uzun zamandır yaşamış olduğumuz toplu taşıma kartları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Kartların Bursa şehir merkezinde sıkıntı olmadığını bazı ilçelerde kartların sisteme entegrasyonu tamamlanmadığından okutulmadığını ve böyle yerlerde göster geç olarak kullanılabileceğini söylediler. Budo ve İdo deniz hatlarında sistemin henüz işlenmediğini önümüzdeki günlerde bu durumunda çözümü konusunda gerekli hassasiyet göstereceklerini arz ettiler.

       Yaklaşık üç ay önce  Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğüne sunmuş olduğumuz dilekçe Gazi ve Şehit çocuklarının özel okullarda kontenjan ı  tam anlamında kullanılmadığından konunun çözümü için verilen dilekçeye cevaben kendileri Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısıyla konuşarak bu sıkıntının 2016 /2017 Eğitim ve Öğretim yılı için sıkıntı yaşanmaması konusunda çalışmalar yapılacağı ve bu konu hakkında nisan ayında derneğimize bilgilendirme yapacaklarını söylediler.

       Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdür Yardımcısı Sayın Hasan ÜNAL ve Şube Müdürü Sayın M. Kemal KIRAYLIOĞLU na  bizleri sabırla dinleyip camiamızın sorunlarının çözüme ulaşması için göstermiş oldukları duyarlılığa şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

       Metin ŞENOL

       BAŞKAN

Paylaş