GAZİMİZİ ZİYARET

     Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak ziyaretlerimize fırsat buldukça devam etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Bursa İlçesi olan Mustafakemalpaşa da bizlere Bursa Mehmetçik Vakfı şubesi sorumlularından Sayın Önder YALÇIN ın önerisi ile ulaşan Gazi Ömer BAHADIR ı ziyaret ettik.

    Gazimiz bizlerin çalışmalarını duyarak bizlere katkı sunmak ve derneğe üye olmak istediğini söyledi. Bizleri eşi ile beraber çok  güzel ve içten bir karşılamada bulundular bizlerde dernek hakkında ve çalışmalarında kendisine bilgi sunduk. Gazimize kendisini bizlerin arasında görmek istediğimizi belirttik. Kendiside bu talebimizi olumlu karşıladı en kısa zaman diliminde derneğimizi ziyarete geleceğini söyledi.

    Bu tanışmaya vesile olan Bursa Mehmetçik Vakfı Temsilcisi Albay İbrahim GÜVEN e Şehit Aileleri,Gazi Malul İşlem Uzmanı Önder YALÇIN a camiamıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. Ayrıca bizlere kapısını açıp sıcak bir karşılamada bulunan gazi BAHADIR a ve ailesine şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür ederim.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş