ASKERİ HASTANE BAŞHEKİMİ’Nİ ZİYARET

    Geçtiğimiz hafta içinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği üyeleri olan Şehit Babası Hasan ALPKAYA, Gazi Recep CEYLAN, GAZİ Arif GÜLSÜNLER Bursa Çekirge Askeri Hastanesi Başhekimi Albay Zübeyir YAĞMUR u ziyaret etmek istediler. Bu ziyarete bizleri de davet ettiler.

    Ziyaretimizin amacı Gazilerin ve Şehit babamızın askeri hastanede görmüş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Sayın Albay Zübeyir YAĞMUR a teşekkür amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette Komutanımıza kendi resminin yapılmış olduğu bir İznik çinisi hediye edildi. Komutanımız tüm çalışma ekibini toplayarak bizlerin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında nasıl faydalı olabiliriz dediler ve ilk olarak şehit anne babalarına haftada bir gün ve bir buçuk saat altı hafta sürecek bir eğitim ve seminer şeklinde bir çalışma başlatmak istediklerini ve bizlere daha faydalı olmak istediklerini söylediler.

    Sayın Albay Zübeyir YAĞMUR  yalnızca Bursa gazi ve şehit ailelerini değil Türkiye nin değişik İllerinden gelen aileleri de ağırlayıp onlara yardımcı olduğu için Başta Sayın Albay Zübeyir YAĞMUR a ve çalışma ekibine camiamıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

Paylaş