TEMSİLCİLİĞE ZİYARET

 

     18.02.2016 tarihinde Gemlik İlçesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilciliğinin davetlisi olarak temsilciliğe ziyarette bulunduk.

    Gemlik temsilciliğine Mudanya Güzelyalı da şehit törenin den sonra katılım sağladık. Temsilcilik sorumlusu Musa BIÇAKÇI belirli zamanlarda temsilcilikte şehitlerimize ve ahrete intihal eden gazilerimize yahsin okutturuyormuş. Hocamız gelmeden önce orada bulunan ailelere kendimizi tanıttık ve onları tek tek tanıma şansımız oldu ailelerle hakları ve sorunları konusunda çözüm noktasında nasıl katkı sunabileceğimizi konuştuk. Gelen ailelerden dernek üyesi olmayan şehit anne ve babaları da derneğe üye olmak istediklerini söylediler.

    Hocamızın gelmesi ile şehitlerimize ve ahrete intihal eden gazilerimize yahsin okutuldu  Ülkemizin birlik ve beraberliği için dua lar okutuldu. Bu organizasyonu sağlayan Şehit kardeşi Hüseyin BIÇAKÇI aynı zamanda temsilciliğe gazi, şehit ailelerine her türlü katkıyı sunmaktadır.

    Bu geceyi tertipleyen başta Şehit Babası Musa BIÇAKÇI, Şehit Kardeşi Hüseyin BIÇAKÇI ve tüm katılımcılara şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN   

 

Paylaş