MESAM- TÜMŞAD ARASINDA SÖZLEŞME


    Özel Mesam ( Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri . LTD. ŞTİ ) ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak Gazi ve Şehit ailelerinin ağız ve diş tedavilerinde daha iyi bir hizmet alması amacı ile karşılıklı mutabakat sonucu anlaşma sağlanmıştır. Gazi ve Şehit aileleri 7/24 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının vermiş olduğu kartları gösterme süreti ile kendilerine ücret tarifelerinde indirim ve kolaylıklar sağlanacaktır. Detay ekte sunulmuştur.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

 

                                      ÖZEL MESAM BURSADENT &TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLERŞEHİT DUL VE

                                                            YETİMLERİ DERNEĞİ BURSA ŞB. BAŞKANLIĞI

                                      ARASINDAKİ AĞIZ ve DİŞ TEDAVİLERİNE YÖNELİK İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

 

    İşbu sözleşme Ak Pınar Mah. Odunluk Sok. Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtı Yanı Nilüfer Merkez Nilüfer / BURSA adresinde mukim ” Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şb. Başkanlığı “ ( bundan sonra “ ANLAŞMALI KURUM ” olarak anılacaktır ) ile “ ÖZEL MESAM BURSA DENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIK HİZMET. LTD. ŞTİ. “ ( bundan sonra “ POLİKLİNİK “ olarak anılacaktır) arasında akdedilmiştir.

MADDE 2- KONU

     İşbu sözleşmenin konusunu; Anlaşmalı Kurum Mensupları ve aile bireylerinin Poliklinikten faydalanmasının sağlanması konusunda mali ve hukuki koşulların belirlenmesi oluşturmaktadır.

     İşbu sözleşmede şartları belirtilen sağlık hizmetinden faydalanmak için ÖZEL MESAM BURSA DENT POLİKLİNİĞİ’ ne başvuran her başvuran her gerçek kişi bundan böyle hasta olarak anılacaktır.

MADDE 3- TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

10 ) Poliklinik, tüm Anlaşmalı Kurum Mensuplarına iş bu sözleşme ile belirlenecek şartlarda diş hekimi muayenesi, modern teşhis yöntemleri ile tanı amaçlı incelemeler ve cerrahi müdahale hizmetlerinde öncelikli hizmet verecektir.

11 ) Poliklinik, Anlaşmalı Kurum ile belirlenen tedavilerde cari fiyatlardan % 25 oranında ve belirlenen şartlarda indirim uygulayacaktır.

12 ) Poliklinik bünyesinde yapılan ortodonti, Periodontoloji ve Cerrahi uygulamalarında % 10 indirim uygulanacaktır.

MADDE 4 – SAĞLIK HARCAMALARININ FATURALANDIRILMASI

13 ) Belirlenen oranlar, Anlaşmalı Kurum Mensupları ve birinci derece yakınlarını kapsar.

14 ) Taraflar tarafından belirlenen indirim miktarı tedaviler dahil tedavinin sonundaki fatura tutarına Cari fiyat üzerinden % 25 Oranında uygulandıktan sonra oluşacak olan fatura miktarını ödemeyi hasta / hasta yakını poliklinik’e yapacaktır. Fatura hasta / hasta yakınına kesilecek.

15 ) Sağlık hizmetlerine ait her türlü ödemede Anlaşmalı Kurumun herhangi bir ödeme yükümlülüğü yoktur.

16 ) Anlaşmalı Kurum Mensupları kurum kartlarını ve ya şahsi T.C kimliklerini Poliklinik’e göstermekle yükümlüdür. 

 

MADDE 5- İşbu sözleşme tarafların imza tarihinden başlayarak 10 / 01 / 2016 tarihinde ihbar, ihtar ve mahkeme hükmüne lüzum olmadan sona erecektir.

MADDE 6 –SÖZLEŞME SÜRESİ

Sözleşme,sürenin bitmesinden 1 ( ay ) önce taraflardan biri yazılı olarak fesih itibarından bulunmadıkça 1 ( yıl ) süre ile aynı şartlarda ve yürürlükteki ücret tarifesi üzerinden kendiliğinden uzar.

MADDE 7 – İŞİN DEVREDİLMEZLİĞİ

      Her iki tarafın yazıl onayı olmadan işin ve ya alacağın devri halinde iş bu sözleşme gereği herhangi bir ihbara gerek kalmaksızın sözleşme tek taraflı olarak fesh edilmiş sayılır.

       İşbu sözleşme 10 / 01 / 2016 tarihinde ( 7 ) madde ve ( 2 ) sayfadan ibaret olarak, iki nüsha halinde imza ve taahhüt altına alınmıştır.

 

 

 

MESAM BURSAADENT                                                         TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT

AĞIZ ve DİŞ SAĞ.HİZ.LTD.Ş                                       DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ BURSA ŞB.BAŞKANLIĞI     

 

     

 

Paylaş