Şehit HV.SVN.ASB.ÜÇVŞ. Mehmet Koray PINAR

 

          Başkent Ankara’da geçtiğimiz günlerde terör örgütlerinin hain saldırısı sonucunda yaşamını yitiren Şehit HV.SVN.ASB.ÜÇVŞ. Mehmet Koray PINAR ın  naşı Bursa Gemlik İlçesinde bulunan merkez cami ine kılınan namaza müteakip Gemlik Şehitliğine defnedilmişti.

     Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit’imizin haberini aldıktan sonra aileyi ziyaretlerde bulunduk. Şehit’imizin mevlit programı Gemlik Manastır mahallesi Yunus Emre Camiinde okundu, mevlit programına Bursa Müftüsü, Gemlik belediye Başkanı çok sayıda Komutanlar ve vatandaşlarda iştirak ettiler.Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit ailesini yalnız bırakmayarak 02.03.2016 tarihinde yine ziyaret ettik. Şehit ailesiyle bu acıları yaşayanlar olarak bir süre sohbet ettik. Şehit HV.SVN.ASB.ÜÇVŞ. Mehmet Koray PINAR ın ailesine derneğimizin ambleminin de olduğu bir hatıra resmi hediye ettik.

      Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak tüm şehitlerimize ve Şehit HV.SVN.ASB.ÜÇVŞ. Mehmet Koray PINAR a şahsım yönetimim ve üyelerimin adına Allahtan rahmet kederli ailesine ve tüm camiamıza sabırlar dilerim.

 

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN 

Paylaş