YILDIRIM KAYMAKAMINI ZİYARET

      Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa şubesi olarak Yıldırım Kaymakamı Sayın Mehmet AYDIN ı makamında ziyaret ettik.

      Sayın AYDIN yönetim kurulumuzu erken bir saat te makamında bizleri ağırladı. Sayın AYDIN a derneğimiz ve çalışmalarımız hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunduk, bizlerin gazi ve şehit ailelerine bakış açılarımızı temsil ettiğimiz kurumun en iyi bir şekilde haklarını savunmaya gayret ettiğimizi kendilerine detaylı bir biçimde anlatmaya çalıştık. Sayın AYDIN bizlerin her daim buraya gelebileceğimizi ama son günlerde bazı kişilerin kendisine gelip yetkili olmamalarına rağmen taleplerde bulunduklarını, eğer yaptığınız işlere temeli sağlam atarsanız üzerine ne kadar kat koyarsanız koyun çökmeyeceğini izah ettiler ve her daim üzerime düşen ne varsa katkı sunmaya gayret göstereceğim dedi.

      Sayın Yıldırım Kaymakamı Mehmet AYDIN a yönetimimize vakit ayırıp bizleri sabırla dinlediği ve destek sözü verdiği için şahsım yönetimim ve üyelerimin adına çalışmalarında başarılar diler teşekkür ederim.

 

     Metin ŞENOL

     BAŞKAN    

Paylaş