YILDIRIM KAYMAKAMLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

 

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Yıldırım Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sayın İdris YENİ yi yönetim olarak ziyarete gittik.

    Sayın YENİ bizleri makamında ağırladı. Sayın YENİ ye öncelikle dernek yönetimimizi tanıttık daha sonra dernek ve çalışmalarımız konularında kendisine bilgi verdik kendiside bizlere kendisi hakkında ve nerelerde görevde bulunduğunu bizlere aktardı. Derneğimizi arayarak bir konu hakkında görüş isteyen müdürümüze konu hakkında bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalıştık ve bu vesile ile tanışma fırsatımızda olmuş oldu, ayrıca sizlerden birileri yetkileri olmadığı halde farklı davranışlar sergileyerek bizlerin çözebileceği konuları üst makamlara taşımışlar dedi. Bu gibi durumlarda yetkili kişilerin bizzat bana gelerek konunun anlatılması varsa çözüm konusunda gereğinin yapılmasını sağlayacağını izah ettiler.

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şahsım yönetimim ve üyelerimin adına Yıldırım Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sayın İdris YENİ ye çalışmalarında başarılar dileriz.

     Metin ŞENOL
     BAŞKAN

Paylaş