MEDİCAL PARK HASTANE ÇALIŞANLARI ZİYARETİ

   18.03.2016 tarihinde Bursa Medical Park Hastanesinde değişik birimlerde çalışan elemanları her fırsatta derneğimizi ziyarete geldiler.

    Derneğimize ziyaret amaçları 18.Mart Çanakkale Zaferinin 101 yılı dolayısı ile Kore de Kıbrıs ta Çanakkale de ve iç güvenlikte gazi ve şehit aileleri temsil eden dernek yönetimini ve üyelerini ziyaret etmek ve bizlerin acılarını bizlerle beraber yaşamak duygularını bizlerle paylaşmak istemişler. Çok değeli ziyaretçilerimiz iyi ki sizler varsınız bizler sizlerin ve atalarımızın kahramanlıkları sayesinde bu gün hayattayız gazi ve şehit aileleri bizler için çok değerlidir onlara ne yapsak az gelir diyerek duygu ve düşüncelerini bu sözlerle ifade ettiler. Medical Park Hastanesi çalışanları gazi ve şehit ailelerine hastanede çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi görenlere de yardım etmeyi ihmal etmiyorlar. Bizlere gelen talepler doğrultusunda kendilerini ne zaman arasak bizlere her daim yardımcı olmaya çalışmaktalar.

    Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale zaferinin 101 yılını kutladığımız bu günde bizleri hatırlayıp ziyarete gelen Medical Park Hastanesi çalışanlarına şehsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarı ve sağlıklı yaşam dileriz.    

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

 

Paylaş