KARACEBEY ŞEHİDİMİZ
 

     Şırnak'ta geçtiğimiz pazar günü, barikat ve hendeklerin kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan çatışmada 36 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Cemil TURAN şehit olmuştu. Bingöl'den geçici görevle Şırnak'a giden evli ve 3 çocuk babası Cemil TURAN ın cenazesi dün askeri uçak ile önce Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssü'ne getirildi buradan ambulans ile Karacabey Devlet Hastanesi morguna konuldu.

    Şırnak'ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Cemil TURAN, doğum yeri olan Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde askeri tören ile son yolculuğuna uğurlanmıştı. Bizlerde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit ailesini tekrardan ziyaret edip acılarına ortak olmak istedik. Karacabey Boğazköy de ikamet eden şehit ailesinin evlerinin önünde Karacabey Belediyesi tarafından kurulan çadırda gelen misafirleri burada ağırlayıp taziyeleri burada kabul ediyorlardı. Bizlerde yönetim olarak orada bulunan şehit kardeşlerine taziyelerimizi sunduk. Karacabey ilce müftülüğünde görevli hocalarımız kuran ve dualar okuduktan sonra şehit in anne ve  babasını beraber ziyaret edip başsağlığı diledik. Bu acıları yaşayan kişiler olarak anne ve babanın ve eşinin neler yaşadıklarını gönülden hissettik Allah bu acıları bir daha bizlere yaşatmasın.

     Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil TURAN ın ailesine yardımcı olan başta Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK a Karacabey Belediye Başkanı Sayın Ali ÖZKAN a ve tüm halkımıza bizlerin yanında oldukları için şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder. Şehidimize Allahtan rahmet geride kalan ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

 

Paylaş