OSMANGAZİ ASKERLİK ŞUBESİNİ ZİYARET

   Işıklar askeri lisesinde gazi ve şehit ailelerine verilen yemekte tanışıp güzel sohbet ettiğimiz ve ziyaretine geleceğimiz dediğimiz komutanımızı ziyaret etme fırsatını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdik.

   Osmangazi Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay ÇELİK i makamında ziyarete yönetim kurulu olarak gittik. Sayın ÇELİK bizleri makamında ağırlarken son derece memnun olduğunu kendisinin de gazi ve şehit aileleri ile olan yakın dialoglarından bahsetti ve bir şehit kızımızın kendi bünyesinde işe başlayacağını duyunca üzerine düşen ne varsa yapıp şehit kızımızı kendi sorumluluk alanında çalışmasına vesile olmuş. Bizlerde bu vesile ile işe başlayan şehit kızımızla tanışma fırsatı bulduk. Sayın ÇELİK e bizlerde gerek dernek gerek bizlerin yaşamış olduğumuz sıkıntıları anlatırken komutanımız benim üzerime düşen ne ise sizlere elimden gelen katkıyı sunmaya hazırım bu kapı sizlere sonuna kadar açık ne zaman isterseniz gelebilirsiniz dedi.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimine zaman ayırıp bizleri dinlediği için, Osmangazi Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay ÇELİK e şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

 

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş