HÜSEYİN ÖZDİLEK AND. TEK LİS. SÖYLEŞİ

    12.05.2016 tarihinde Hüseyin Özdilek  Anadolu Teknik Lisesinin daveti üzerine gaziliğin tanımı ve anlamı hakkında söyleşiye katıldım. Söyleşide gazilik ve gazi olanların yaşantıları toplumdaki yerleri nasıl yaşadıkları yaşanılan zorluklar hakkında geleceğimiz olan gençlere bilgiler verilerek onların bizlere olan bakış açılarını istişare ettik.

    Şahsımın nasıl gazi olduğu ve yaşadığım süreci anlattım. Öğrencilerin çok etkilendiğini ve hiç de böyle düşünmediklerini belirtiler, yaklaşık 1,5 saat süren söyleşimizde karşılıklı hoş sohbet içinde programımızı tamamlayıp kendilerinin de derneğimize ziyaret gerçekleştireceklerini belirtiler. Ayrıca bir söyleşiye de şehit ailelerinden birini talep ettiler. Bu tür etkinliklerin artırılması ve geleceğimiz olan gençlerimizi bilinçlendirmek her zaman görevimiz olacaktır.

    Unutmayalım ki gazi olmak engelli olmak değildir!

    Gazi Köksal GÜÇÜKOĞLU olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına bana böle bir görevi verip gazilerin ve şehit ailelerinin yaşadıkları sıkıntı ve kim olduklarını anlatma ortamı hazırladıkları için başta yönetime ve bugünün küçükleri yarının büyükleri olan gençlere teşekkürlerimle.

    Köksal GÜÇÜKOĞLU

                 GAZİ        

Paylaş