MÜFTÜLÜĞÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR

   Bursa Müftülüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeği merinos göl parkta yapıldı.

   Müftülüğün düzenlemiş olduğu 13.06.2016 tarihinde merinos göl parkta yapıldı. Asker, Polis gazi ve şehit aileleri yanı sıra yetim ihtiyaç sahipleri ve Suriye den gelen vatandaşlarında katılımı ile dualar eşliğinde iftarlar açıldı. İftar programına Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK Osmangazi Kaymakamı Enver ÜNLÜ Yıldırım Kaymakamı Mehmet AYDIN Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bursa Müftüsü Rrof. Dr Mehmet Emin AY Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer müftüleri yanı sıra diğer devlet erkanı vardı.    

    Bursa Müftüsü Rrof. Dr Mehmet Emin AY bir konuşma yaparak birlk ve beraberlik mesajları içeren konuşma yaparak konuşmasını dualarla sonlandırdı. Gazi Ergin BAŞAR Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah SALDIK a Türk Bayrağı ile Kuran i kerim hediye etti. Komutanımız gazimize ve bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen kişilere teşekkür etti.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak gazi ve şehit ailelerini unutmayıp bizleri güzel bir iftar sofrasında bir araya getiren Bursa Müftümüz Prof Dr Mehmet Emin AY a ve çalışma arkadaşlarına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş