MUSTAFAKEMALPAŞA’DA İFTAR

   20.06.2016 tarihinde Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi nin düzenlemiş olduğu iftar programı.

   Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programı 20.06.2016 tarihinde gazi, şehit ve özürlü vatandaşlarımıza yönelik verdiği iftar yemeğine ilçemizde ikamet eden gazi ve şehit aileleri yanı sıra Bursa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Yönetimi olarak katılım sağladık. Bu güzel iftar programına Sayın Kaymakamımız Mustafa MASATLI İlçe Jandarma Komutanı Çağlar ÖZDEMİR ve çeşitli siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

   Sayın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi KURTULAN orada bulunan çok değerli gazi, şehit, özürlü vatandaşlarımıza ve halka gönün anlam ve önemi konularında duygu ve düşüncelerini dile getirdi, tüm katılımcılara teşekkür etti. Dernek yönetimi olarak bizlerde Sayın KURTULAN a gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu bu duyarlığına dolayı kendisine çiçek takdim ederek teşekkür ettik.

    Sayın KUTULAN dernek yönetimini ve değerli protokolü ayrıca makamın davet ederek bizlerle bir süre baş başa sohbet etme fırsatı verdi. Bu vesile ile kendisine gazi ve şehit ailelerinin Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığının vermiş olduğu kartların ilçede geçmediğini bu konuda mağduriyet yaşadığımızı kendilerine bu vesile ile aktarmış oldu. Sayın KURTULAN notunu alarak gereğinin yapılması konusunda çalışacağını söylediler. Son görüşmemizde kartların entegrasyonu gerçekleşene kadar göster geç olarak kullanabileceğimizi söylediler.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Bursa Şubesi Yönetimi olarak başta Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sayın Sadi KURTULAN ve çalışan tüm kadrolarına bizlere vakit ayırıp böyle bir gece hazırladıkları için şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş